Säkerhetsskåp Basic 43 liter Med kodlås

1 995 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Frakt ingår!

Säkerhetsskåp Basic 43 liter

Dimensioner: 41.9 x 35.1 x 33 cm

17Kg


Håll värdesaker säkert låsta med detta Säkerhetsskåp. Perfekt för förvaring av viktiga dokument, pass, smycken, kontanter med mera. Säkerhetsskåpet hjälper till att skydda personliga ägodelar och samtidigt erbjuda värdefull sinnesfrid. En svart yttre finish ger Säkerhetsskåpet en stilig yttre.

Programmerbar elektronisk knappsats

Säkerhetsskåpet är utrustad med en programmerbart elektroniskt knappsats och erbjuder snabb installation och enkel drift. Ange helt enkelt koden med hjälp av knappsatsen och dra sedan i handtaget för att öppna säkerhetsdörren.

Robust konstruktion

Säkerhetsskåpet är byggd av kraftigt kolstål och består av en 8-gauge ståldörr och en 14-gauge stålkropp. Dessutom erbjuder värdeskåpets två direktdörrbultar och kofots-säkra dolda gångjärn erbjuder överlägsen säkerhet och tillförlitlig styrka, vilket hjälper till att förhindra att boven kommer in i säkerhetsskåpet.

Montering av hårdvara ingår

Säkerhetsskåpet levereras med förborrade monteringshål som gör det enkelt att säkert installera kassaskåpet på golv och vägg. Installation av skåpet ger ett extra lager skydd, all nödvändig monteringshårdvara ingår.