WIFI IP Dold Kamera i klockkamera 1080P

I lager.
Antal: 12

1 395 kr

Produktinformation

Dold trådlös kamera förklädd som digitalklocka som spelar in i Full HD (1080p). Utrustad med vidvinkellins, nattvision och rörelsedetektion. 

  • Den dolda kameraklockan är integrerad i en klocka, den ser ut som en vanlig klocka och fungerar också som en klocka, ingen kommer att märka kameralinsen, det kan hjälpa till att övervaka var du vill. WiFi-spionkameran är mycket enkel att installera, installera bara appen till din telefon och konfigurera nätverk (endast 2,4 GHz WiFi, stöder inte 5 GHz), du kommer att kunna fjärrstyra och visa kameran i realtid var som helst när som helst.
  • Denna dolda spionkamera är en kraftfull övervakningsenhet som kan hjälpa oss att hålla ögonen i vårt hem och på kontoret. Med en dold kamera spelar den in full 1080p HD-video och ljud till och med Vi kan använda den för att skydda oss mot stöld och oönskade inkräktare eller för att övervaka dina älskade bebisar och övervaka anställda. Skydda din fastighet säkert med den dolda kameraklockan.
  • Utrustad med smart rörelsesensor, aktiverar rörelsedetekteringsläge, när vissa inkräktare går igenom den trådlösa hemliga kameran kommer enheten att upptäcka rörelse och larm dig med APP-aviseringar, kommer du aldrig att missa varje misstänkt ögonblick.
  • Inbyggda IR-infraröda ljus, denna mini-spionklocka spelar också in i mörk miljö om du aktiverar den här funktionen i appen. Med 140° vidvinkelobjektiv kan du fånga ett bredare område där du vill övervaka.
  • Säkerhetskameraklockan stöder 128 GB Micro SD-kort (ingår inte), den stöder också loopinspelning, om minneskortet är fullt kommer den nyaste videon att täcka den äldsta. Den har också två typer av strömförsörjning, uppladdningsbart batteri fungerar i 3 timmar; säkerställer kontinuerlig inspelning också tillgänglig med plug-in AC-laddningsadapter och USB-kabel.
LeveranstidCa 1-10 dagar