Dold Kamera i Glasögon 1080P

I lager.
Antal: 252

995 kr

Produktinformation

Dold övervakningskamera i utförande av glasögon med inspelning i FULL HD 1080p. Glasögonen passar perfekt för behov av bekväm och dold övervakning i alla miljöer. 

  • ULTRA HD: För att säkerställa effektivitet har jämförbara kameror på marknaden i allmänhet inte bra bildkvalitet. Men våra är utrustade med Ultra HD 1080 p videoinspelning: Fantastisk 1080p Ultra Full HD-video med ljud och skarpt foto.
  • Läge: Denna snygga kamera stöder ett externt minneskort för utökad användning utan avbrott (stöder upp till 32 GB micro SD-kort). inbyggt LI-polymerbatteri som kan fungera i cirka 90 minuter efter full laddning.
  • REGISTRERA MOMENTET: Med HD-video är inspelade händelser alltid kristalltydliga. Denna videokamera är utformad för att hjälpa dig fånga dina fantastiska och minnesvärda stunder och skapa underbara minnen för dig.
  • Användning: Används ofta i cykling, jakt, fiske, polis, resor och liv, en bekväm kamera för att befria händerna. Med mycket snabb enknappsanvändning för röst- och videoinspelningar, perfekt för snabba actionbilder och inspelningar.
  • Cool design: Unik design passar olika ansikten för olika åldersgrupper. Mode och cool design håller dig steg för steg. Den passar både män och kvinnor.

(Ca 1-14 dagars leverans)