Magnetkontakt tilt och shocksensor

599 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Den smarta dörr- och fönstermagneten

Dörrmagnet, Vibrationssensor och Gyro

Ajax DoorProtect Plus har flera smarta sensorer i en liten komponent. Dels fungerar den som en traditionell dörrmagnet (dörrsensor, magnetsensor). Sensorn med magneten monteras på dörren respektive dörrkarmen, alternativt fönstret och fönsterkarmen. När dörren eller fönstret öppnas aktiveras sensorn.

DoorProtect Plus är även en vibrationssensor. Den registrerar stötar på dörren eller fönstret, och aktiveras om någon skulle försöka bryta upp dörren.

Det mest innovativa med produkten är att den även har ett gyro. Om fönstret ändrar vinkel mer än 5 grader löser larmet ut. På så vis går det att larma på med öppet vädringsfönster. Bryter en tjuv vinkeln på fönstret löser larmet ut.

Dörrmagnet från Ajax Systems – Ajax DoorProtect Plus

DoorProtect Plus är en trådlös öppnings, vibrations och gyrodetektor som aviserar om första tecken på intrång i rummet, genom dörren eller fönstret.’

Dörrmagneten monteras på dörrar eller fönster för att upptäcka om dörren eller fönstret öppnas. Den består av två delar, en sensor med magnet samt dess magnetkamrat som du monterar intill. Om dörren eller fönstret öppnas separeras magneten.

Enheten skyddar även fönster som lämnas öppna för ventilation. Accelerometern registrerar förändringar i vertikal lutningsvinkel, bankande eller vibration.

Enheten är redo att användas direkt ur lådan. Du skannar enkelt QR-koden på baksidan av enheten i din Ajax app för att ansluta den till ditt system.

Installation
Inomhus
Mått:
20 x 90mm
Vikt
29g
Färg
Svart/Vit
Kompatibilitet
Hub, Hub Plus, Hub 2 och ReX.
Typ av sensor
Reed switch (Magnetisk tungelementkontakt)och accelerometer
Avstånd till magnet
1cm (liten magnet), 2cm (stor magnet) och mer än 5° lutning (fönster)
Batteri
CR123A
Batteritid
Upp till 5 år
Spänning
3 V
Temperatur-sensor
Ja
Omgivningstemperatur
-10°C – +40°C
Omgivningshumiditet
Upp till 75%
Certifiering
Grade 2, CE


Paketet innehåller:

  • DoorProtect Plus öppning, vibration och gyro sensor.
  • SmartBracket monteringspanel
  • Två magneter
  • CR123A batteri (redan installerat)
  • Extern kontakt
  • Installations-kit
  • Användarmanual (Engelska)