IOTEGA


SMART SÄKERHET MED IOTEGA

  • iotega är DSCs nya säkerhets- och hemautomatiserings-plattform för bostäder och mindre kommersiella fastigheter. Den ger dig den säkerhet gu redan känner till och litar på, tillsammans med friheten att lägga till smarta hemenheter enligt dina egna önskemål. 

  • möjligheten att senare skala upp till en fullständig lösning med både säkerhet och hemautomation i samma system. Du får sinnesfriden av att enkelt övervaka ditt hem eller företag på distans - oavsett ditt tekniska kunnande. Dessutom sparar du tid och pengar med en installation som förenklats av de senaste innovationerna inom trådlös nätverksteknik.


Interaktiv säkerhet
Till- och frånkoppla med möjlighet till förbikoppling av sektioner. Kontrollera systemet i realtid och få notifieringar, historik och larm direkt i appen.

Hemautomation
Hantera och se status av enheter som exempelvis termostater, lampor, lås, garageportar och andra smarta hem produkter.

Hantera användare
Kunderna kan själva lägga till, ta bort och redigera användare med kontroll över behörighetsnivåer och PIN koder.

”Gör-det-själv” möjligheter
Du kan själva installera och hantera enheter och kameror på ditt konto med hjälp av enkla snabbguider i appen. Inbyggd automation Skapa scenarier för att styra smarta hemenheter vid händelser eller tidpunkter.

Meddelandestyrning
Du kan hantera styrning av E-post, text och push-meddelanden för larm och andra systemhändelser.

Videoövervakning
Kontinuerlig inspelning eller vid rörelse sparas i molnet för snabb och säker åtkomst. Både inom- och utomhus kameror med 2-vägs ljud finns att tillgå.


IOTEGA kräver abonnemang. Normalt säljer vi på SECUREUS inga system som kräver detta, men på grund av extremt hög efterfrågan har vi gjort systemet tillgängligt trots detta krav