Hub 2 Ajax Hemlarm

2 995 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Ajax Hub2 – Centralenhet med stöd för MotionCam

Centralenheten från Ajax har möjlighet att ta bilder i samband med att rörelsesensorn löser ut. HD-bilder skickas till larmcentralen för validering vid larm. Hub 2 har stöd för samtliga Ajax enheter, men dessutom kommande rörelsesensorer MotionCam.

Med Hub2 och MotionCam kommer även Larmcentralen ha möjlighet att ta del av bilder vid larm

Ajax Hub 2

Hub 2 innehåller dubbla antenner för säker kommunikation. En av antennerna har stöd för nya protokollet “Wings” som är en version av Ajax “Jeweller”. Anledningen till att Ajax utvecklar ett nytt protokoll för Hub 2 är för att ge stöd åt snabb dataöverföring av bilder, vilket kräver mer bandbredd än traditionella hubbar.

I alla Ajax hubbar har du möjlighet att se video i Ajax-appen. Tekniskt sker det dock video-kommunikationen i Ajax-cloud, inte genom hubben, även om det framställs på liknande sätt i appen.

Med Hub2 sker kommunikationen direkt genom hubben. Enheterna ställs in och fungerar på precis samma sätt som befintliga enheter.

De största skillnaden mellan Hub 2 och Ajax hub är dess stöd för rörelsesensor med kamera – MotionCam. Därutöver har den stöd för dubbla SIM-kort, vilket dock få hushåll behöver. Välj denna hubb om du vill att ha rörelsesensorer med bild. Om du gillar hemautomatisering har Hub 2 även möjlighet att sätta upp fler scenarion.

Osäker på vilken Ajax hub du skall välja? – läs mer här ->

Mer info