AGILITY larm 3 Trådlös 2-vägs rök-/värmedetektor

0 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Agility säljs numera endast av Säkerhetsföretagen, om du vill komma i kontakt med en installatör eller Supporten rekommenderar vi att du besöker: www.TECHSEC.se

AGILITY 3 Trådlös 2-vägs rök-/värmedetektor


AGILITY 3 Trådlös rök-/värmedetektor
RWX34S Trådlös Rök-och värmedetektor kombinerar avancerad teknik i en kompakt och strömlinjeformad design, det perfekta valet för villaägare som vill ha högsta säkerhetsstandard.
Rök detekteras med en avancerad fotoelektrisk kammare, temperaturen övervakas med två separata värmesensorer som mäter hastighet på temperaturökningen liksom den absoluta temperaturen.

RWX34S Trådlös Rök-och värmedetektor kombinerar avancerad teknik i en kompakt och strömlinjeformad design, det perfekta valet för villaägare som vill ha högsta säkerhetsstandard. Rök detekteras med en avancerad fotoelektrisk kammare, temperaturen övervakas med två separata värmesensorer som mäter hastighet på temperaturökningen liksom den absoluta temperaturen. Med möjlighet att välja olika typer av detektering (rök eller värme, endast rök, endast värme), ges en hög detekteringssäkerhet och en pålitlig produkt för tidig upptäckt av brandrisker i olika miljöer med en minskad risk för falsklarm.
RWX34S är certifierad enligt EN14604: 2005/AC: 2008,enkel att installera, och är kompatibel med Agility och Wisdom trådlösa larmsystem.

Huvudfunktioner:
Trådlös, utlöser larm på rök eller värme
Värmedetektering ger möjlighet att placer detektorn i svårare miljöer som t.ex badrum eller I kök
Tidig detektering med temperatursensor innan rök har börjat utvecklas av branden
Enkelt byte av batteri för slutanvändare
Två sensorer för temperatur ger hög tillförlitlighet vid detektering och reducering av falsklarm
Fungerar med RISCO Group’s 1 och 2-vägs larmsystem
LED-indikering för standby, batteri och larm
Knapp för självtest (aktiverar även siren)
85dB inbyggd siren
Drivs med 2st CR123 3V lithium batterier (medföljer)
Sabotagekontakt i kapsling och bottenplatta