Agility Larm 3 kameradetektor husdjur

0 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Agility säljs numera endast av Säkerhetsföretagen, om du vill komma i kontakt med en installatör eller Supporten rekommenderar vi att du besöket www.TECHSEC.se

Agility3 Kameradetektor husdjur är en digital trådlös passiv IR-detektor med kamera som är husdjursanpassad. Du kan enkelt montera detektorn i hörn eller plant/vinklat på vägg utan extra tillbehör.

Vid ett intrång, eller på begäran av användaren, tar kameran och sänder en eller flera bilder (valbart) till Agility3 centralapparet. Bilderna skickas sedan vidare via IP-kommunikation till RISCO Cloud servern och användaren kan titta på bilderna via Smartphone appen och/eller på webben på www.riscocloud.com.

Att få bilder skickade till sin egen mobil och web gör det möjligt för användaren att själv övervaka sitt larm, kontrollera vad som hänt och sedan vidta lämplig åtgärd. Alla bilder sparas på RISCO Cloud server för framtida analys om det behövs.

• Husdjursanpassad (klarar husdjur upp till 36 kg)
• Försedd med sensorskydd för att förhindra falsklarm på grund av insekter
• Lins med pigment för skydd mot vitt ljus, för att förhindra falsklarm
• Sabotageskydd för bortbrytning från underlaget
• Osynligt IR ljus möjliggör övervakning i totalt mörker (upp till 10 meter)
• Två separata radiokanaler med separata antenner för säker överföring av bilder och larm
• VGA eller QVGA upplösning på bilderna

Att tänka på angående montering och husdjur 
Normalt reagerar inte husdjursdetektorer på djur under specificerad vikt som rör sig på golvet i ett bevakat utrymme. Om djuret rör sig i en trappa inom detektionsområdet kan dock rörelsedetektorn uppfatta djuret som större än det egentligen är eftersom detekteringen sker på en högre höjd över golvet. Montera därför detektorn där husdjur inte kan komma in i detektionsområdet genom att klättra på möbler, trappor eller andra objekt. Katter är speciellt svåra eftersom de kan klättra på nästa vad som helst. Säkerställ att detektorn inte riktas mot något som katten kan klättra på som är högre än 75 cm.